Blog-arkiv

søndag den 3. juli 2016

En overvældende mangfoldighed...

Lørdag den 2. juli 2017

Det var egentligt ikke så meget vi skulle nå i dag... på papiret! Vi kom lidt sent ud døren, fordi vi havde brug for at tage den med ro oven på en aften, hvor vi kom sent i seng pga. at vi ville se Top of the Rock og Times Square i mørke.

Da det var sidste dag i New York, var der et stort ønske om at handle fornødenheder så som foundation og trekkingsandaler... guess who...!


Først midt på eftermiddagen nåede vi til Central Park, hvor vi havde rundet de 12000 skridt. En stor softice til alle gjorde mirakler, således at vi kunne forcerer parken. 



På den anden side ventede Museum of Natural History. Katrine havde et stort ønske om at se netop dette museum, da det dannede kulisse for Nat på museet... Det var derfor vigtigt at finde T-rex, Dexter og Dum-Dum :-).




Anerledes opdagelse...

På den type ferie vi holder, oplever vi rigtig mange spøjse ting, der ikke har noget med de planlagte aktiviteter at gøre. Som for eksempel et par oplevelser fra i dag... 
Sub'en er ret fyldt af mennesker, men vi er stort set de eneste med lyserød hudfarve. Det er et kulturmøde af rang at opleve 17 forskellige nationaliteter og lige så mange forskellige sprog, eller at der pludselig kommer en ung fyr gennem toget for at sælge weed.  
Over for mig sad en ca. 50 årig pæn mand og flettede fingre med en skolepige, der ikke var en dag over 15! Man kan tænke mange tanker om, hvad der ligger bag, men det tilkommer ret beset ingen at vurdere manden... eller pigen! Det kan være at der ligger noget helt andet bag.

Her til aften, da vi kørte hjem, sad vi i vogn sammen med 6-8 meget højrøstede unge mennesker... synes Katrine. De var netop stået af ved en station og Katrine havde lige udtrykt, at nu var der endelig ro, da en dame, godt beruset begyndte en sang, MED tromme-akkompagnement, til fordel for hendes helt eget indsamlingsforetagende... Godt vi kun skulle en station længere :-).



I morgen skal vi med tog til Washington. Det har været et par meget begivenhedsrige dage, og der venter rigtig mange endnu!











Ingen kommentarer:

Send en kommentar