Blog-arkiv

tirsdag den 26. juli 2016

Miami Beach og Little Havana...

Tirsdag den 26. juli 2016

Dette er så den sidste dag af en lang række af dage på vores 4 ugers ferie til USA.
Kufferterne blev stort set pakket i går, så der var ikke meget at gøre, da vi stod op kl. 8.30. De sidste ting skulle lige pakkes og morgenmaden fortæres. I går besluttede vi, at vi ville spise lidt ekstra morgenmad på The Original Pancakehouse. Det var faktisk ganske udemærket sidst, så vi vovede at prøve igen. 

Efter et par pandekager, tog vi turen langs kysten ned til Miami Beach, for at genkalde gamle minder fra Miami Vice i 80'erne. Området omkring Miami Beach South er et meget flot Art Deco-kvarter, hvor der er tænkt over detaljerne og hvor bygningerne er holdt ved lige i den stil.


Her får I lige et billede af hele familien med Art Deco-husene og Ocean Drive i baggrunden. Desværre det eneste billede af husene. Resten ligger på vores spejlreflekskamera, der er pakket ned.


Her et bevis på at vi var på MB og at temperaturen rundede de 34 grader. Ja, det var varmt. Lige til en tur i vandet på den lækre og tæt på kridhvide sandstrand. Det var lige før, at den kan kan måle sig med standen i Santa Monica i Los Angeles :-). Desværre var badetøjet også lagt i kufferten.



Dette motiv mindede os om Pamela Anderson og Davis Hasselhof :-).
Efter Miami Beach havde Bente udset sig området, der hedder Little Havana. Det er et "indvandreområde", der opstod i kølvandet af Fidel Castros magtovertagelse i Cuba. Her flygtede rigtig mange cubanere og de har bla. samlet sig i et område i Miami. Her kom vi bla. forbi en lille park, hvor der sad en del mænd og spillede forskellige brætspil, eks. skak og domino (bliver kaldt Smak, pga. lyden, når de ligger brikkerne på spillepladen.


Selvfølgelig ligger der cigarbarer i Little Havana.

Inden vi skulle mod lufthavnen, havde vil lovet pigerne og hinanden, at vi måtte smage Coldstones fantastiske is. Den smager faktisk lige så godt, som den vi kan få i Danmark.



Lige nu sidder vi i Miami lufthavn og venter på bording. Kl. er 20.30 lokal tid og 8,5 timers flyvning venter forude... i første omgang og derefter godt 2 timer fra London til Cph. Vi lander efter planen i København i morgen kl. 15.50 (Dansk tid). 
På genhør....


2 kommentarer:

  1. Håber, rejsen går godt - og at I er klar til danske tilstande;) God landing.

    SvarSlet
  2. Rigtig god rejse hjem og tak for en fantastisk fortælling!
    Knus
    Marianne

    SvarSlet