Blog-arkiv

torsdag den 14. juli 2016

Paddleboard og grill...

Torsdag den 14. juli 2016

Helt som planlagt skal de 5 dage, vi er på Sanibel Island være meget afslappende, efter over 2 uger med et meget hektisk, men også enormt spændende program.
Derfor kunne det ikke nytte noget, at undertegnede blev utålmodig, fordi fruen lå og snuede til kl. 10. Det var hende vel undt, men jeg (og pigerne) var begyndt at blive en anelse sultne, så nu var det altså tid :-). Morgenmaden får vi på hotellet, eller det vil sige hotellet er måske mere et motel af hotelstandard. Vi bor i en lang bygning med terrasse foran og bag til (se video senere) med egen indgang udefra. Morgenmaden består af en kurv med morgenmadsprodukter, som vi henter dagen før. Det er ikke overdådigt, men rart at vi ikke skal ud og opstøve morgenmaden ude i byen.
Jeg er begyndt at blive lidt utålmodig for at få noget sol og derfor var det nok også mig, der gerne ville ned på stranden hurtigt.
Vi lejer vores hoteller gennem www.hotels.com. Når vi booker overnatningerne dagen før eller et par dage før, kan vi som regel få dem noget billigere, end hvis det er lang tid før. Der er altid last-minut på nogle hoteller, hvis ikke det er bestemte hoteller man VIL ha'. På nogle af hotellerne betaler man et hotel-fee ud over lejen af værelset. Det er ikke altid til at gennemskue, hvad det er man betaler for, men på dette hotel får vi da noget for pengene. Her kan vi nemlig bruge deres paddleboards og kano, samt liggestole på stranden og gasgrill. Altsammen noget vi havde tænkt os at udnytte idag. Pigerne og Bente fik afprøvet paddleboards og Katrine og jeg forsøgte os med kanoen. Det lykkedes, men det var ikke noget, vi brugte lang tid på, da varmen var temmelig voldsom.
Efter halvanden timen på stranden og med rumlen i horisonten, vendte vi snuden mod vores værelse for ikke at være ude i den værste middagssol. Vi skal stadig passe på, selv om vi bruger solcreme med faktor 30/50.
Kort tid efter at vi var kommet tilbage optog jeg denne film fra vores terrassedør...


Et par timer senere var regnen stilnet af og vi kunne begive os ned til stranden for at lede efter muslingeskaller i alle afskygninger. Bente havde læst, at det skulle være særdeles godt at finde muslingeskaller efter en storm og efter tidevand. Vi var ikke de eneste, der var kommet på den gode ide, men hyggeligt var det...

Millioner af muslingeskaller på stranden 
Der er et meget rigt fugleliv på stranden. Denne blåbenede krabat kom vi ret tæt på, men han var da ligeglad.



Vi har efterhånden spist på rigtig mange restauranter af vidt forskellig kvalitet. I aften havde vi besluttet os for at grille vores egen mad. Det var faktisk også meget mere hyggeligt. Her et billede fra grillpladsen med udsigt ud over havet og en himmel, der igen begyndte at blive blå.


Her til slut får I lige et par billeder fra dagen...

I supermarkedet havde de cookies på størelse med en mave....
... og bøffer på størrelse med et barnehoved :-D...
Denne her kan vist bruges som spiritusprøve!
En postkasse i Sanibel.

En aftendukkert. Godt at poolen kun ligger 10 meter fra vores terrassedør :-).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar