Blog-arkiv

onsdag den 6. juli 2016

Ned til varmen...

Onsdag den 6. juli 2016

Denne dag har på mange måder været indholdsrig, men samtidig er der ikke så meget at fortælle!
Det var dagen, hvor vi skulle forlade den spændende regeringsby, Washington,  hvor vi har set mange memorials og fået snakket med nogle spændende mennesker, der bla. har arbejdet for nogle af USAs kongresmedlemmer. Virkeligt givende at få et indblik i deres tanker omkring bla. præsidentvalget senere på året. At høre om republikaneren, der ikke så specielt frem til, hvis Trump bliver præsident og demokraten, der tegnede et rædselsscenarie, hvis samme, mod forventning, blev valgt.

Vi stod tidligt op. kufferterne var næsten pakket i går, så det var bare de sidste ting, der skulle pakkes ned. Herefter blev der tjekket ud og turen gik på gåben mod en lille morgenmadscafe på vejen. Vi havde heldigvis god tid, så der var ingen hastværk. Fra cafeen gik det videre med Metro til Ronald Reagan Airport, hvor vi hurtigt fik udskrevet boardingpas og tjekket vores bagage ind. Vi havde allerede i går, 24 timer før, tjekket ind elektronisk, så vi skulle ikke så i kø for at klare det først.



2 timer og 14 min. flyvetid senere kunne vi forlade gaten i Orlando for at hente vores bagage og senere vores bil, vi havde lejet på nettet genne, Cartrawler (og Budget). Vi havde booket en standard SUV og ved skranken fik vi besked om, at der ikke var andre biler end en Kia Sorento. Vi var enige om, at når vi en sjælden gang lejer biler, og det har vi trods alt kun gjort en gang før, så må det gerne være en ordentlig en. Derfor spurgte vi til en opgraderingsbil. Først ville de have 25$, senere 20$ og til sidst 15$ ekstra pr. dag for en opgradering til en Lincoln (samme mærke som en Al Capone-limosine)... Aner ikke om vi er blevet snydt, men bilen er ret fed at køre i:-). 


Det var i øvrigt her, at vi kunne aflæse på bilens udendørstermometer, at temperaturen havde sneget sig op på 37 gr. C... Så ver der ikke noget at sige til, at vi svedte tran. Her til aften er temperaturen nede på 31 gr. C. Her er vi ret glade for vores A/C.
Fremme ved hotellet skulle Bente møde hendes gamle veninde,  Mary McCay, der var kommet ned til Orlando fra Charlotte i North Carolina. De/vi har ikke hinanden siden Mary var i Danmark i 1998. Hvor er det godt at have venner og netværk mange steder i verden. Mary er indkvarteret på samme hotel som os.

Både pigerne og vi er godt tilfredse med vores King-size senge...
Efter en kort udpakning var det tid at proviantere, for nu havde vi jo en bil at hente tingene i. Selvfølgelig skulle vi i Walmart, af alle steder, men der er bare noget særligt over dette supermarked. Jeg er SÅ fascineret af, hvor stort et udbud de har af alting:-).



Én laaaang hylde, alene med kiks og crackers!




1 kommentar:

  1. Vi andre nyder den stille morgen på Wonderful days med varmt vand i bruseren og morgenmad inden længe😉☀️🇩🇰🇺🇸

    SvarSlet