Blog-arkiv

lørdag den 23. juli 2016

Finding Dora og sjove butiksfacader...

Lørdag den 23. juli 2016

Som jeg skrev for et par dage siden, bor vi på et lækkert hotel med en fantastisk udsigt, bla. over Atlanterhavet. Problemet er, at rengøringen ikke lever op til hotellets generelle standard. 
Første aften blev vi flyttet til en anden lejlighed. Næste morgen fandt vi ud af, at der heller ikke var rent, hvilket vi påtalte over for receptionisten. Vi endte med at komme til at tale med Moche, der er hotellets manager. Han var helt igennem en sympatisk mand, der anerkendte udfordringerne og var meget glad for at vi kom og sagde det. Han ville gerne kompencere os, ved at give os en nat på hotellets regning. Derudover fik vi refunderet hotelfee på 22$/nat og parkingfee på 26,5$/dag. Han ville sørge for at vi fik rengjort værelset meget grundigt til vi kom hjem fra udflugten til Fort Lauderdale i går. Og så ville han gerne høre, hvordan vi oplevede standarden efterfølgende.
Da vi kom hjem, var de igang med at gøre rent. Vores soveværelse og stue var gjort rent, mens de var igang med pigernes værelse. Vi kunne konstatere, at vores soveværelse ikke var støvsuget, hvilket vi bad dem om at de gjorde. Da de var færdige og gået kunne vi se, at pigernes gulvtæppe heller ikke var rent. 
Her til morgen snakkede vi med Moche som aftalt. Han var tydeligt flov over, at det endnu ikke var lykkedes at leve op til deres ønskede standard. Vi lod ham vide, at vi gerne ville blive boende til på tirsdag og spurgte, om han kunne give en god pris. Det kunne han, ligesom hotelfee og parkingfee blev sløjfet. Derfor bor vi her fortsat :-). 

Her til formiddag ville vi til stranden, da vejrudsigten sagde godt vejr hele dagen. Vi tog hotellets shuttle derned og nåede lige at komme ned på stranden før der kom et ordentligt tordenskrald og alle badende blev kaldt op af vandet. Det er min til dato korteste strandtur. Vi var der i max. 2 min. :-)...

Herefter besluttede at tage i biografen og få købt de sidste par ting ind (for jeg ved ikke hvilken gang). Pigerne har snakket længe om, at de gerne ville se en film, der ikke var kommet til Danmark endnu. De valgte at det skulle være Finding Dora, en meget sød film, der minder noget om Finding Nemo. I kan godt glæde jer. Den er god.


Herefter stod den på shopping, som jeg ikke skal trætte jer med. Derimod har jeg lavet en lille samling af billeder af anderledes butiksfacader fra Aventura Mall. 




Læg mærke til navnet...!
Det var bare en almindelig tøjforretning, med udstilling af MANGE gamle symaskiner.
Der er råd til det her...

Ja, de findes også herovre :-)...

Og så lige et par billeder af fiskedammen med nogle solide guldfisk og lidt kunst.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar