Blog-arkiv

fredag den 1. juli 2016

Menneskemylder ved højlys dag...!

Torsdag den 30. juni 2016


Lad mig starte med at beklage... Wifi er meget rustent her ovre. Derfor kan der være forsinkelse på opdateringerne.

I dag var der ikke planlagt det vilde og på trods af det, nåede vi da at fylde dagen godt ud.

I 2014 fik alle meget billige briller/solbriller i San Francisco: 2 par almindelige med styrke, 3 par solbriller med styrke og et par almindelige solbriller... alle Rayban til under 8000,-. Derfor satsede vi på at gentage succesen for et par af os i år. De var stadig billige, men ikke SÅ billigt. Sarah fandt et par Armani, der kostede 3500,-, så vi venter lige og ser tiden an.

Som tidligere skrevet, er vi meget glade for vores Metrocard. Vi går mange skridt i forvejen, så når vi kan, tager vi Subway. På vej til vores frokostrestaurant landede vi lige midt i det, som pigerne mente var det RIGTIGE New York... Times Square. Jeg forstår deres tilkendegivelse, for det var ret vildt at lande der, midt i menneskemylder og lysreklamehelvede.




En af mine tidligere kollegaer havde anbefalet en helt særlig restaurant, hvis man skulle have en ekstraordinær oplevelse. Ellens Stardust Diner har det særlige ekstra, at tjenerne synger imellem eller mens de serverer. I flg. en af tjenerne har Ellens Stardust fostret adskillige stjerner til Broardway. Alt i alt en sjov oplevelse, god stemning og musik. Maden var rimelig god, men ikke prangende. Se http://www.ellensstardustdiner.com/



Det var dagen, hvor vi skulle omkring en del MUST SEES. Vi startede på den fantastisk flotte Grand Central Terminal. Arkitektonisk og æstetisk er det en perle. Helt ekstraordinært smuk med et hvælvet loft, der er udsmykket med stjernetegnene. Det er helt klart et besøg værd.


I et af sidebenene til ankomsthallen har Claus Mayer åbnet Great Northern Food Hall. Man kan ikke undgå at blive lidt stolt som dansker, når Mayer åbner så stor en forretning, med bageri, smørrebrød mv. på så flot en lokation.


Efter Grand Central Terminal gik turen på de ca. 800 m. mod FN-bygningen på 1. Av, men på vejen fik vi muligheden for at se Chryslerbygningen. Chryslerbygning er klart det smukkeste højhus på Manhattan. Der var ikke mulighed for at komme op i bygningen, men smuk var den både i lobbyen og udefra.

Fra Chryslerbygningen gik det øst over til FN-bygningen. Den er egentligt ikke noget specielt, men i vores optik hører det med til pigernes opdragelse, at se og opleve dette sted. Det er et sted, der ikke sjældent bliver vist i nyhederne. 
Da vi stod foran bygningen, gav det samtidig anledning til at snakke lidt om, hvem der er formand for FNs generalforsamling lige nu. Jeg er ret sikker på, at Sarah og Katrine var ret ligeglad med at han hedder Mogens og kommer fra Danmark. Dér handlede det vist bare om, hvordan de hurtigst muligt kunne komme hen til dagens sidste destination, Max Brenner Chocolate :-).


Mac Brenner chocolate er en mærkelig blanding af en chocolade-cafe og et almindeligt spisested. Vi havde fået det anbefalet og pigerne, særligt Sarah, havde glædet sig vildt. Det var stedets meget mærkelige specialitet, der først og fremmest skulle afprøves: Chokoladepizza :-D. Som det ses på billedet bestod den af en kagebund smurt med lys chokolade. Ovenpå lagt med et lag bananskiver og skumfiduser. Det blev prøvet og bedømt som god med MEGET sød! Så kunne vi også sætte hak ved denne oplevelse...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar