Blog-arkiv

søndag den 24. juli 2016

Grumt regnvejr og de handicappede...

Søndag den 24. juli 2016

Dagen startede noget uventet med et voldsomt regnvejr. Uventet fordi yr.no, den norske og normalt meget pålidelige vejrtjeneste, først havde lovet regn i løbet af eftermiddagen. Det betød, at vi var nødt til at lægge lidt om på vores planer om strand-/pooltur.


Vi blev ret hurtigt enige om, at vi ville have købt de sidste ting, vi manglede før turen går hjemad. Men allerførst skulle vi have noget at spise. Denne gang faldt valget på The original Pancakehouse. De havde fået rigtig gode anmeldelser på yelp.com. Yelp er et site, der indeholder brugeranmeldelser på alt mellem himmel og jord. I dag fandt jeg eksempelvis ud af, at der var anmeldelser på forskellige kirker i Miami ;-). Tænk hvad der ville ske, hvis det også blev praktiseret i Danmark. Jeg har lige tjekket, og der er endnu ingen anmeldelser for vores lokalområde :-D...

Nå, vi tog på The original Pancakehouse. Her blev vi mødt af en ualmindelig veloplagt servitrice, der frembragt adskellige smil i vores familie. Dejligt når service er andet end aflevering og oprydning. Desværre nåede jeg ikke at tage billeder af vores pandekager før de blev fortærret. Her under kan I se, hvordan det SKULLE ha set ud, i tilfælde af, at I skulle få lyst til at besøge pandekagehuset.




Efterfølgende fik vi klaret vores manglende indkøb, computertaske til Sarah og et par støvler til Sarah og et par sko til mig. Nu tror jeg også, at vi har gjort det godt!

---
Ved flere lejligheder har jeg tænkt, at amerikanerne gør væsentlig mere for de handicappede, end vi gør i Danmark. Der er eksempelvis mange handicapparkeringspladser tæt på hver forretning og der er GOD plads til at komme ind og ud. Det er da mere, end man kan sig om de danske parkeringspladser.


Til gengæld er der også god plads til os andre. Her er det et billede fra en helt almindelig parkeringsplads til DSW, og de er ikke kun beregnet til kvinder :-D...



Lige ved siden af vores hotel ligger Walmart, som vi har handlet ind i til de seneste måltider. Det har været rart selv at lave mad, fordi det bliver lidt ensformig med al den restaurantmad.
Hotellet og Walmart er adskildt af en ret befærdet vej. Derfor er der lavet en gangsti, der forbinder dem. Stien går under en bro, hvor der sidder en flok hjemløse, hver gang vi går der over for at købe ind. Hvor er det trist, at se de forhutlede mennesker, der sidder der. Det er en ringe trøst, at det sjældent bliver under 25 grader i Miami. Vi havde næsten glemt den skyggeside, der er ved dette enormt fascinerende og rige land, fordi vi stort set ikke er stødt på dem siden vi forlod New York for ca. 3 uger siden... eller også har vi bare ikke lagt mærke til dem!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar