Blog-arkiv

søndag den 10. juli 2016

Outletraid II...

Søndag den 10. juli 2016

I dag skulle vi egentligt have været ude af fjerene ret tidligt, men første mand vågnede først kl. 7.15. Inden hele familien var vågen, og det tager lidt tid med en halvstor teenager, var vi henne omkring kl. 9 før bilen var pakket og alle fire var klar til at indtage morgenmaden på hotellet.
Mødet med den amerikansk morgenbuffet og de provinsielle amerikanere er lidt et studie for sig, men det kan i måske høre om på tomandshånd på et andet tidspunkt ;-D!

Bilen pakket og afgang mod Crystal River på Floridas østkyst, men først var der et par ærinder, der skulle gøres. Først og fremmest skulle vi forbi et supermarked for at handle ind til frokosten... af to grunde: 1) Det er dyrt at købe alle måltider på en cafe/restaurant og 2) Man bliver SÅ træt af burgere, pizza, sandwich mv. Derfor lagde vi vejen forbi Walmart, af alle steder, fordi vi vidste hvor den lå, så vi ikke skulle bruge tid på at finde et tilsvarende supermarked.


Man kan IKKE bruge kort tid i en Walmart. Der er altid et eller andet man mangler! Når der er tid til det, er det i øvrigt sjovt at studere hylder. I dag to ting jeg blev overrasket over. For det første undrede det mig over, at der er SÅ meget kød i Walmart, når stort set alle amerikanere går ud og spiser ;-). For det andet opdagede jeg, hvor mange hyldemeter is, der var i denne forretning. I runde tal var der vel 25 meter i 3 meters højdefyldt med alle mulige forskellige slags is i alt fra 200 ml. til 5 liters emballage. Jeg undres, men smiler også lidt af det :-D.

Næste stop var en ny Primium Outlet i Orlando. Vi havde ikke nået at handle alt det tøj, vi ville den anden dag. Jeg manglede bla. at købe Levi's cowboybukser, fordi de ikke havde dem jeg ville have, på lager. Man kan ikke være kort tid i en Outlet og specielt ikke en af den størrelse. Det er EN HEL BY med flere gader og overdækninger mv. Alverdens mærkevaretøj er repræsenteret i store butikker og købelystne turister og amerikanere i et væk. 


Efter 5 timer forlod vi Outlet mange dollar fattige, men med bilen fyldt med nyt tøj i alle afskygninger. Herefter gik turen til Crystal River, der huser os for de næste par dage.
En lille sjov oplevelse på turen: Vi holdte ind på en tankstation for at få en sandwich på Subway. Lige som vi steg ud af bilen, kom en mand i mod os og gav os "thumbs up". Han komplimentere vores bil og sagde at det er THE car! "Det er jo nærmest som at køre i ens dagligstue"... Vi er klar over, at vi har en lækker bil, men sjovt, at folk bemærker det:-)...



I morgen regner vi med a udforske Crystal River og omegn, men mere om det på bloggen i morgen... ;-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar