Blog-arkiv

onsdag den 20. juli 2016

Fire og en halv times kørsel og fantastisk udsigt...

Onsdag den 20. juli 2016

Denne opdatering bliver rimelig kort, for dagen har stort set kun budt på en lang køretur fra Key West til det nordlige Miami. Den beretning er der ikke meget sjov ved! Til gengæld kan vi byde på en video fra Sarah ;-).

Efter en laaaang tur fra Key West, hvor vi fik prøvet Dennys diner (en Mac D-lignende kæde) for første og nok sidste gang, kunne vi konstaterer, at trafikken mindede en del om Lyngbyvej en almindelig torsdag morgen, jo tættere vi nærmede os Miami.


Det er vældig meget mere spændende at køre bil her, end på det lange lige stræk på tværs ved Everglades, hvor vi skulle være heldig, hvis vi mødte en bil på en halv til hel time. Her priser vi os lykkelige for, at vi har min fætter Sørens gamle GPS med. Selv om den ikke har kunne opdateres i 5-6 år, så virker den bare upåklageligt.
Her skal man holde tungen lige i munden, når man skal afvige fra nord-syd-motorvejen, som det nok kan anes på det følgende billede.


Vel ankommet til hotellet, hvor vi lige skulle aflevere bilen formedes 26,5$/døgn, kunne vi bevæge os op på 24. etage (ud af 26+nedre, mellem, og øvre Penthouse) for at lade os betage af denne udsigt.


Vi har booket værelset, en 3 værelses lejlighed med 2 soveværelser med eget bad og en stor stue og køkken. Billedet er taget fra den store terrasse.
De sidste mange dage har vi spist på restaurant/cafe mindst en gang om dagen. Jer der kender mig ved, at jeg er et madøre, der kun kan få for lidt god mad. Efter 24 dage med købemad, er det faktisk en befrielse, at købe ind og lave vores egen aftensmad. 
Maden blev indtaget til stor nydelse af hele familien på terrassen her til aften mens vi kunne sidde og kigge ud over byen, mens mørket faldt på.


Sarah har lavet en kort videohilsen, hvor hun viser jer vores fine lejlighed.


Og bedst som vi troede at alt var fint, har vi lige opdaget, at der var Bedbugs på værelset, ligesom der var hår og afklippede negle på seng og sengebord, så nu er vi spændt på, hvad vi skal nu ;-)...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar