Blog-arkiv

lørdag den 23. juli 2016

Fede yachter og imponerende huse...

Fredag den 22. juli 2016

Dagen var helliget udflugt til Fort Lauderdale. F.L. ligger ca. 45 km. nord for Miami og er hjemsted for en del kendte og/eller rige amerikanere. En del af F.L. ligner nemlig Venedig med små kanaler, så de kan have deres større eller mindre lystyachter liggende klods op af deres grunde.
Vi havde læst, at man kunne tage en public-ferry, der sejlede rundt i området. Vi fandt også en, men den sejlede kun i et begrænset område. Til gengæld fik vi os en hyggelig tur sammen med en ung lokal pige, der tilbød pigerne hendes delte netværk, så de kunne jage Pokémons. De blev nemlig ret misundelige, da vi sad ved siden af et par unge fyre, der var på jagt ;-).


Ja, sådan foregår det herovre. Mange unge som lidt ældre har hovedet rigtig meget i skærmen, -på restauranter og når de gå på gaden. Pigen, der delte sit netværk, gav udtryk for, at det var en god måde at komme i kontakt med andre på, når man var på jagt efter Pokémons. I dette tilfælde var det faktisk rigtigt. Vi kom jo rent faktisk i snak med hende på denne sejltur, så måske det ikke er så skidt endda.

Nedenstående bil og stol stod lige uden for anløbskajen, da vi kom tilbage fra sejlturen. En Tesla og et par piger, der syntes at stolen var ret sej at sidde i ;-).



Da vi kom tilbage, valgte vi at tage på en betalt sejltur med en færge og en guide, der kunne fortælle mange anekdoter om de beboere. Turen kostede 72$ for os alle 4 med familierabat. En vældig hyggelig tur på 1,5 time, hvor vi fik set huse, der får Standvejsvillaerne i Nordsjælland til at ligne gæstehuse og lystyacter, der var på størrelse med et mindre dansk krigsskib. Et af husene var lige blevet solgt til 35 mio. $!

Ejeren af denne villa havde hentet inspiration fra et kendt hus i Washington. En del af facaden var i hvertfald oval. 


Billederne på muren forstiller Freddy Mecury, James Dean og Bono.

På turen mødte vi også disse småbåde. Ret imponerende joller.

Denne båd stod til at blive solgt for 39999,99$ 

Disse små skulpturer stod foran et af husene. Meget sødt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar