Blog-arkiv

lørdag den 16. juli 2016

Konkyliesamlerne... og Pokémon Go...

Lørdag den 16. juli 2016

Endnu en dag med afslapning, der startede for Bentes og mit vedkommende, med at ligge på stranden under en parasol og læse bøger. Vi har begge (og Katrine) fået lidt for meget sol i går, selv om vi har brugt solcreme faktor 30. I går lå jeg sammenlagt 1,5 time og blev alligevel rød, heldigvis ikke forbrændt.

Eftermiddagen blev brugt på at planlægge og reservere hotel, Airboat-tur og snorkling i overmorgen og ellers afslapning på sengen, mens regnen og lyn og torden lå lige over vores hoveder. Da vi havde spist aftensmad, der bestod af et par gode bøffer grillet på gasgrillen (i regnvejr), tog vi en tur på stranden for at se, om vi kunne være heldige at finde de eftertragtede konkylier. Vi var heldige eller gode! for der var ikke ret mange, der havde fundet vejen til stranden, da det stadig dryppede lidt meget.


Som I kan se, var fangsten faktisk meget god, eftersom vi kun var dernede i ca. 45 min. De øvrige dage har vi stort set ikke kunne finde nogen, men der var der også en del andre samlere dernede. Nu bliver det så en opgave, at få udvalgt de pæneste af alle de skaller, der er samlet, for vi kan ikke have dem alle med hjem.

Længere oppe ad kysten, skulle der være et sted, hvor der skulle være endnu flere skaller og konkylier. Med dagens samling i baghovedet, satte vi os for at prøve lykken endnu en gang, men først stod den på de lækre is fra Pinocchio's. 



De smagte VIRKELIG godt. Kan I gætte, hvem der spiste hvad... og særligt, hvem der fik den største is ? ;-).

Herefter gik turen nordpå. Vi havde ikke en specifik adresse, men kun et sted, der hed "Blind Pass". Efter lang tids kørsel, måtte vi opgive, men vi fik da disse billeder deroppe fra stranden.



Turen hjem til hotellet gik med "Den store Harry Potter-quiz", hvor Katrine selvfølgelig var Gamemaster. Vældig hyggeligt at høre på... 

Og så var det jo dagen, hvor Pokemon Go blev frigivet i Danmark. Jeg havde egentligt tænkt mig, at jeg ville berette om, hvor STORT det er herovre og hvad I/vi kunne vente os, men nu er det jo frigivet... Da vi var på Søko-safari den anden dag, var et af samtaleemnerne mellem en af de amerikanske gæster, en dreng på ca. 18 og guiden, en pige på ca. 30, hvilket level de var på og hvor sindsygt sjovt det var at spille. Nu ved vi, hvad der venter os i Danmark... :-D...




4 kommentarer:

  1. Mathias har fundet i flere dage i Frankrig...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - det er sjovt med det spil - også i dk. Unge mænd og drenge kommer gående med snuden ned i deres telefoner. De kigger lidt overrasket, når man spørger, om de har haft en god fangst;)

      Og selvfølgelig følger vi stadig med herfra - og overvejer om vi også skal til østkysten, når vi skal afsted.

      Slet
    2. Østkysten er bestemt et besøg værd, men meget anerledes end Californien, Nevada og Utah. Vi skal tilbage til vestkysten :-)

      Slet
    3. Det er ikke noget jeg går op i, men de er godt nok flotte...

      Slet