Blog-arkiv

onsdag den 13. juli 2016

Happy Birthday to you...

Onsdag den 13. juli 2016

I dag var vi til 60 års fødselsdag. Vi var godt nok ikke inviteret, men vi kom alligevel :-)! Vores morgenmad på hotellet, som i øvrigt var inkluderet i prisen, var MEGET skrabet, eller også havde de glemt at fylde efter til os der kom efter kl. 9;-). Det resulterede i, at vi pakkede bilen (ikke i vrede) og tog videre mod Sanibel Island. I den første by, St. Petersburg, tog vi på en amerikansk diner, som vi ikke havde prøvet siden New York, for at rette lidt op på det forsømte morgenmadstraktement. 
Til jer, der ikke har prøvet en diner, vil jeg klart anbefale det. Det er sådan en udvidet udgave af en brunch. Fordi vi havde lagt bunden på hotellet, nøjedes vi med 2 x Big Breakfast med hashbrown (mosede, stegte kartofler), bacon og frisk frugt.


Dette er bare et udsnit at menukortet.
Selv om servitricen ikke var helt tilfreds med den "lille" bestilling, så var det rigeligt til os fire. Hun tænkte givetvis mere på "Tips", som typisk ligger på ml. 15-20% af regningen, end på vores velbefindende og korpusstørrelser ;-).

Da vi var næsten færdige med at spise, blev vi trakteret med fødselsdagssang, Happy Birthday to you..! Det var en af servitricerne, der fyldte 60 år og hele personalet sang derfor for hende. Jeg nåede desværre ikke at få et billede af en rigtig amerikansk flødeskumslagkage med fin pynt...



Dineren var indrettet typiske "dinersk" med bænke og båse. Meget hyggeligt og passende for en familie som os på 4 personer.

Herefter gik turen videre mod Sanibel ved Fort Myers, en tur på ca. 3,5 time med en del trafik. Vi nåede lige at lande og få vores bagage ind på vores hotelværelse, før regnen piskede ned. I dag får I en stemningsvideo af regnvejret og vores udsigt fra hotelværelset. Vi har ikke nået at se så meget af området, men nu skal vi ud og spise.



Herunder et par billeder af vores meget lækre seafood-dinner. Gid i kunne smage og dufte... :-)

Helt friskbagt brød med olivenolie til

Katrine elsker ribs. Da hun havde smagt vores mad, fortrød hun at hun ikke havde bestilt det samme:-).

Da vi kom hjem var vi lige en tur forbi stranden, der ligger bare 100 meter fra vores værelse. Stadig overskyet og lidt koldt... bare 29 grader :-).



Kæmpe muslingeskaller som vi ikke ser dem i Danmark

I morgen ser vi frem til at få brunet vores blegfede deller og kigge efter muslingeskaller.... MANGE muslingeskaller... :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar