Blog-arkiv

tirsdag den 12. juli 2016

Man kan jo tage fejl...

Mandag den 11. juli 2016

Mandagen var helliget afslapning. Vi har haft 2 uger, hvor vi har haft et meget stramt program. Først 5 dage i New York, som alle havde sagt var god tid, men som vi sagtens kunne have brugt mere tid i. Tid til bare at opleve og snuse til byen.
Herefter i tog til Washington, der var langt mere rolig på trods af, at byen fejrede 4. July! Det er altid et spørgsmål om prioriteringer, men en dag mere ville ikke have skadet, og vejret er vi jo ikke herre over.
Nu er vi så landet i Crystal River, som vi har valgt at overnatte 2 dage i. Både Sarah og Katrine gav udtryk for, at det ville være rart at have en dag, hvor vi ikke skulle lave noget aktivt. Derfor dette valg.

Man møder mange spøjse mennesker på vores roadtrip. Her til morgen var ikke en af dem... Vi sov for en gangs skyld længe, til kl. 9.10, og havde lidt travlt med at komme ned til morgenmaden, der lukkede kl. 9.30. Her mødte vi bare en af den slags familier, vi prøver på ikke at være og at opdrage vores børn til ikke at gøre. En dreng der møvede sig ind foran i køen og når han går imod en, fortsætter han uden at træde til side... og forældrene står og ser det, men gør ingen ting. Eller drengen, der tager de sidste 4 bananer, så der ikke er til de øvrige gæster. Jeg bliver træt ;-)..! 

Nå, ikke flere opstød!

Her til aften skulle vi finde en restaurant i byen. Vi kørte lidt rundt for at prøve at finde en. Bente og jeg blev ret hurtig enige om en seafoodrestaurant... vi er trods alt i Florida, men pigerne var ikke lige så begejstret. Efter noget tids søgen uden andet end Mac D, Burger King og lignende, så vi en Applebees. Jeg havde læst, at min gamle kollega Helene, der er i USA lige nu, havde været på Applebees. Hun måtte da vide ,om det er et ordentligt sted, da hun har boet her en periode! Pigerne var sikker på, at det var en kæde på line med Mac D, så de var meget imod. 
Vi hylder princippet, 3 portioner til 4, da der altid er rigeligt. Derfor valgte vi et tilbud med 1 forret, Ceasarsalat, og 2 hovedretter, steak og ribs, til 25$. Maden var fremragende, men lige lidt nok til os alle 4, så vi var "nødt" til at have en dessert oven i ;-).
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi vender omkring en Applebees. 

Fællesselfie fra Applebees
I morgen kan I forvente at høre lidt om vores tur, hvor vi skal ud og snorkle med søkøer ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar